Polakker er ligeglade med fedme

  polakker_liglade_med_fedme2

  Næsten 70 procent af polakkerne mener, at fede mennesker ofte får nedsættende bemærkninger og har svært ved at finde job. Foto: sxc.hu


  WARSZAWA: 47 procent af polakkerne er overvægtige, men over 70 procent af dem er glade for deres udseende og synes de har den rette vægt.


  Tilsyneladende er slanke mennesker mere opmærksomme på, hvor meget de vejer, end overvægtige. 45 procent af de slanke mener, at en slank krop er afgørende for et godt udseende, mens det i gruppen af overvægtige polakker, kun er 36 procent der deler den opfattelse, viser en ny undersøgelse om polakker og sundhed.

  Et falsk billede af sig selv

  71 procent af de adspurgte mener, at de har den rigtige vægt, mens forskningen viser, at 47 procent af polakkerne er overvægtige.

  Næsten 70 procent af polakkerne mener, at fede mennesker ofte får nedladende bemærkninger, og har svært ved at finde job.

  8 procent af de overvægtige polakker indrømmer, at nogen har fået nedladende kommentarer om deres udseende, mens kun 2 procent siger, at de er blevet diskrimineret på grund af deres vægt.

  Mindre mad

  Selv om de fleste polakker er tilfredse med deres udseende, ville 73 procent af de adspurgte helst skære ned på forbruget af mad, mens 50 procent vil vælge fysisk aktivitet.