Polen eller Rusland går videre i EM-håndbold

  polen_ungarn_em_2014_tab

  De polske piger kæmpede bravt mod Ungarn, men hjemmeholdet vandt i overbevisende stil i en til tider barsk kamp. Foto: Piotr Falkowski, ZPRP.


  GYOR: Polen tabte sin anden kamp i gruppespillet ved EM i håndbold mod værtsnationen Ungarn, og skal nu vinde over Rusland for at gå videre.


  Den danske landstræner var ikke tilfreds med sit mandskab, da Polen tabte sin anden kamp i gruppespillet ved EM i håndbold. Kampen mellem hjemmeholdet Ungarn og Polen endte 29 – 23, efter 14 – 7 ved pausen. Der var på intet tidspunkt spænding om udfaldet. Den ungarske målkvinde spillede en stærk kamp, mens de polske målkvinder hun reddede få at ungarernes skud.

  Spanien igen

  I den anden kamp i gruppen blev Rusland besejret af Spanien med 25 – 24, efter russisk føring på 14 – 13 ved pausen. Kampen var særdeles spændende og ligebyrdig.

  Polen skal vinde

  Resultaterne betyder at Spanien og Ungarn er sikre på at gå videre til mellemrunden, mens udfaldet af kampen mellem Polen og Rusland afgør hvem af dem der skal fortsætte, og hvem der skal sendes hjem.

  Kampen mellem Rusland og Polen spilles torsdag.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Polen – Ungarn i tal

  Træner efter nederlag

  Den danske landstræner for de polske kvinder, Kim Rasmussen sagde til hbold.dk efter nederlaget til Spanien:
  – Vi må bare sige det som det er, at vi tabte til os selv, den er ikke så meget længere. Det var hverken dommerne eller tilskuerne, der gjorde udslaget, men vi lavede alt for mange fejl og spillede bare stille og roligt en rigtig skidt kamp, hvor vi i den grad gjorde det svært for os selv, kommer det ærligt fra Kim Rasmussen til HBOLD.dk.

  Måden at tabe på

  Spanien har tidligere haft et godt tag på Polen, og derfor kom det heller ikke som den store overraskelse for Kim Rasmussen, at Polen tabte, men det var måden, det skete på, der ærgrer ham. Og så kunne han konstatere at savnet af Kinga Byzdra, playmakeren der til dagligt slår sine folder i Buducnost, fylder meget.

  Vi smider bolder væk

  – At tabe til Spanien er såmænd ikke noget at skamme sig over, men det var måden, hvor på det skete, der er ærgerlig. Vi mangler i den grad kynisme, og laver alt for mange fejl uprovokeret. Det er ikke engang fordi, at Spanien presser os til det, vi smider dem simpelthen bare væk, og det skete ni gange, og duer naturligvis ikke.