Polen gik igen glip af bronze-medalje i håndbold

polen_haandbold_rio_ingen_medalje

De polske håndboldherrer forud for bronzeopgøret mod Tyskland, der vandt med cifrene 31 – 25. Foto: ZPRP.

RIO: Trods føring i kampens start, så var det Tyskland der i eftermiddag tog bronzemedalje håbet fra Polen hos håndbold herrerne.

Det var et oplagt polsk mandskab der begyndte bedst i eftermiddagens kamp om OL bronze for håndboldherrerne. Men efter en tysk timeout, var det tyskerne der sad på det meste af kampen.

Tysk dominans

Da første halvleg var slut, var Tyskland kommet foran med 17 – 13. Og på trods af godt spil i perioder, så var det tyskerne der sad på kampen og som udnyttede de mange polske fejl optimalt. Tyskland kunne hive sejren sikkert hjem til slutresultatet 31 – 25.

Igen i fjerde plads

Sidste polakkerne var tæt på en vigtig medalje i håndbold var i Danmark sidste år, hvor de polske håndboldpiger med den danske succestræner Kim Rasmussen i speidsen, missede en VM-bronzemedalje.

Grædefærdig målmand

En grædefærdig polsk målmand Piotr Wyszomirski havde svært ved at holde tårerne tilbage efter kampen i dag mod Tyskland.

– Vi ville gerne kæmpe til den bitre ende Der var også en chance for at det ville ske hen i mod slutningen, men vi fik ikke udnyttede vores muligheder, sagde målmanden efter nederlaget.

Canada 1976

Polakkerne havde håbet på den anden OL-håndbold medalje nogensinde, men sådan gik det ikke. Sidst Polen vandt en OL håndbold medalje var i Montreal i 1976, hvor det blev til bronze.