Polen mistede sejr over Irland i EM fodbold i sidste minut

irl-pol-02

Polen var meget tæt på en sejr over Irland.Foto: PZPN

DUBLIN: Polen spillede 1-1 mod Irland i kvalifikationen til EM i fodbold. Polen førte det meste af kampen mod Irland, men i sidste minut udlignede irerne

Polen var meget tæt på at sikre sig en vigtig sejr mod Irland i kvalifikationen til europamesterskaber i fodbold.

På udebane i Dublin kom Polen foran i det 26. minut på et mål af midtbanespilleren Slawomir Peszko.

Den polske føring holdt helt til det sidste minut, hvor Shane Long udlignede for Irland.

Polen fører gruppen

Det uafgjorte resultat betyder, at Polen fortsat fører EM-kvalifikationens gruppe D med 11 point, mens Tyskland og Skotland begge har 10 point.

Alle hold i gruppen har spillet fem kampe ud af ti kampe.

Polens næste kampe i turneringen bliver på hjemmebane mod Georgien 13. juni og på udebane mod Tyskland 4. september.