Polen møder Sverige i næste VM-håndbold kamp

  Danmark_Polen_dansk_fans_polennu

  Der var fyldt op med tilskuere i rødt og hvidt, da Polen i dag spillede i rødt og hvidt, og de danske spillere var i hvidt og rødt. Men det var de danske fans der havde det sjovest, da Polen blev kørt ned af et velspillende dansk hold. Foto: PZPR.


  QATAR: Polen kunne intet stille op i lørdagens kamp mod et velspillende dansk landshold ved VM i
  håndbold.


  Polen tabte kampen om andenpladsen i gruppe D over Danmark, da de danske drenge kørte en sejr hjem på 31 – 27 over polakkerne. Det var en spændende og intens kamp, men det var danskerne der kampen igennem var foran. Det lykkedes kun polakkerne at komme på uafgjort.

  Super målmand

  En af de store forskelle på de to mandskaber, var den danske målmand Niklas Landin der havde mange flotte redninger, og en redningsprocent som de polske kolleger ikke kunne hamle op med.

  Polen møder Sverige

  Kampens resultat betyder, at Polen i den næste kamp på mandag skal møde Sverige. Det er 1/8-dels finalen og det betyder, at samtlige kampe fremover er vind eller forsvind kampe.

  Danmark møder Island

  Danmark skal møde Island, selv om danskerne nok havde foretrukket et opgør med svenskerne, fremfor islændingene, der har et stærkt hold. Seneste Danmark mødte Island, var det øboerne der løb med sejren på 30 – 29.

  Rusland overraskende ude

  Rusland tabte overraskende til Argentina, der er videre til 1/8 dels finalerne, mens russerne er ude af turneringen sammen med Saudi Arabien i Danmarks og Polens pulje D.

  Alle kampe transmitteres live af enten DR eller TV2.

  Resultat gruppe D

  Slutstillingen i gruppe D.

  9 point – Tyskland
  8 point – Danmark
  6 point – Polen
  5 point – Argentina

  Ude af VM

  2 point – Rusland
  0 point – Saudi Arabien

  LÆS MERE
  dr.dk: VM håndbold 2015