Polen og Danmarks U-19 landshold spillede uafgjort

DBU_Polen_Danmark_U-19_landholdet

Den danske U-19 trup der spillede 2-2 mod Polen ved en turnering i Spanien. Foto: DBU.

KØBENHAVN: Polen og Danmarks unge fodboldhelte, U-19 landsholdene, spillede uafgjort ved en turnering i Spanien.

De unges fodboldlandshold i Polen og Danmark, tørnede sammen ved en turnering i Spanien. Det lykkedes Danmark at udligne til 2-2 i overtiden, og det blev kampens resultat, skriver DBU.

Storform efter pausen

Danmark kom foran i første halvleg med 1 mål, og det var halvlegens eneste. Men Polen kom tilbage i kampen efter pausen, og scorede i det 66. minut og det 77. minut, og nu var det polakkerne der var i front.

Udligning i overtid

Polen lukkede sig herefter sammen, for at forsvare 2-1 føringen. Først i overtiden lykkedes det danskerne efter massivt pres at udligne til slutresultatet 2-2.