Polen og Lewandowski tabte til Holland i fodbold

robert_lewandowski

Polens anfører og topscorer i Bundesligaen Robert Lewandowski kom ikke på måltavlen i opgøret mod Holland, selv om han gjorde forsøget. 40.392 tilskuere så Polen tabe i Gdansk til de sort/orange hollændere. Arkivfoto.

GDANSK: Selv om forventningerne til Polens fodboldhold var store, så tabte teamet med anfører Lewandowski til Holland onsdag aften.

Polens fodboldlandshold var indtil onsdag aften ubesejret i otte kampe. Men i venskabskampen mod Holland blev den gode statistik ødelagt, da polakkerne tabte med 2-1 til de sort/orange hollændere.

Holland bedst fra start

Selv om Polen havde flere gode forsøg, så var det Holland der efter godt en halv times tid kom foran med 1-0. Vincent Janssen scorede kampens første mål for hollænderne i det 33. minut.

Udligning

Polen kom godt tilbage i anden halvleg, og godt et kvarter efter pausen henne udlignede Polens Artur Jedrzejczyk. Spændingen blev opretholdt i godt et kvarter, indtil Hollands Georginio Wijnaldum fik bolden skubbet i polakkernes mål til kampens slutresultat 2-1.

40.392 så kampen i Energa Stadion Gdansk, der blev bygget til EM i fodbold (EURO 2012).