Polen slutter på sjette-pladsen ved EM 2014 i håndbold

pæl-isl_(1_of_1)

Polen havde godt fat i Island i det meste af kampen, men tabte til sidst.

HERNING: Polen førte ved pausen, men tabte kampen om 5. pladsen ved EM i håndbold til Island med 27-28.

Polen ender på 6.-pladsen ved europamesterskaberne i håndbold. Fredag tabte holdet kampen om pladsen som nummer fem mod Island med 27-28. Det til trods for, at det polske mandskab førte det meste af kampen.

Foran ved pause

Efter en livlig første halvleg førte Polen med 16-13 ved pausen. Begge hold viste i de første 30 minutter større styrke i angrebet end i forsvaret, og islændingene havde store problemer med at score på den polske keeper, Slawomin Szmal.

Trætheden meldte sig

Holdene har de seneste 13 spillet syv kampe, og efter pausen begyndte trætheden at melde sig.

Med 16 minutter igen af kampen fik Island for første gang i kampen udlignet til 20-20, men islændingenes første føring kom, da der var 20 sekunder igen.

Runar Karason scorede til 28-27 til Island, som blev kampens resultat.