Polen spiller uafgjort med Sverige ved EM i håndbold

Utroligt_polsk_comeback_mod_Sverige_under_EM_i_håndbold

Den polske træner Bogdan Wenta fik sat sine spillere op til et utroligt comeback i kampen mod Sverige. Foto: zprp.pl

BEOGRAD: Polen spillede lige op mod Sverige i eftermiddagens kamp ved EM håndbold for herre.

Det polske mandskab, der netop har besejret Danmark, spillede lørdag 29-29 med Sverige.

Efter første halveg tydede intet på. at polakkerne ville få point i kampen. Svenskerne førte ved pausen med 20-9.

Utroligt polsk comeback

Opgøret vendte fuldstændigt i anden halveg. Polakkerne hentede stille og roligt den svenske føring på 11 mål.

Fire minutter før tid første Sverige fortsat med 29-26, men en helt utrolig polsk slutspurt førte til det uafgjorte slutresultat på 29-29.

De to andre kampe i mellemrundens pulje 1 var også dramatiske. Danmark vandt med 33-32 over Makedonien, mens Tyskland og værtslandet Serbien spillede uafgjort 21-21.