Polen tabte overraskende til Slovenien i dramatisk kamp

polen_tabte_til_slovenien

Slovenien havde godt fat i de polske spillere. Foto: ZPRP

ZARAGOZA: Polen førte mod Slovenien ved pausen, men seks målløse polske minutter i begyndelsen af anden halveg vendte kampen ved VM i håndbold.

Polen løb på banen til kampen mod Slovenien som favoritter, men da opgøret sluttede stod der 26-24 til slovenerne.

I første halveg lignede det ellers den forventede polske sejr.

Seks minutter uden mål

Et minut før pausen førte Polen med 14-10. Slovenerne fik scoret en enkelt gang mere i første halveg, men med en tremåls-føring lignede det en polsk sejr.

Efter pausen vendte billedet fuldstændigt. På seks minutter lavede Slovenien fem mål i træk uden polske scoringer.

Direkte rødt kort

I det tyvende minut fik Kamil Syprzak direkte rødt kort, men det lykkedes Polen at holde kontakt med slovenerne, der dog hele tiden var foran med et eller to mål.

Med 20 sekunder igen fik Krzystof Lijewski scoret, så stillingen kun var 25-24 til Slovenien, men lige inden dommerne fløjtede af gjorde Dragan Gajic det til 26-24.

Nummer tre i gruppen

Polen har hviledag onsdag. Torsdag møder de hvid-røde Serbien, som fører gruppe C efter sejre i de tre første kampe.