Polen tabte til Italien på det nye EM stadion i Wroclaw

Polen_tabte_0-2_til_italien

Venskabskampen blev spillet på det nye stadion i Wroclaw. Foto: PZPN

WROCLAW: Polens fodboldlandshold tabte på hjemmebane i Wroclaw med 0-2 til Italien.

Det polske fodboldlandshold måtte fredag se sig besejret af Italien i venskabskamp på det nye EM stadion i Wroclaw.

Italienerne vandt 2-0 på mål af Mario Balotelli i det 30. minut og Giampaolo Pazzani i det 60. minut.

Efter 85. minutter nedlagde Andrea Rannoccia Polens Robert Lewandowski i feltet, og dommeren dømte straffespark.

Målmand reddede

Desværre for polakkerne kunne Jakub Blaszczykowski ikke udnytte muligheden.Den italienske målmand Buffon reddede hans skud.

Kampen var et opgør mellem to af deltagerne i næste års Europamesterskaber i fodbold, EURO 2012, som finder sted i Polen og Ukraine.

Første play-off kampe

I alt 12 lande er klar til EM. De fire sidste bliver fundet i en play-off runde, hvor det første opgør blev spillet fredag. Resulaterne blev:

Bosnien-Herzegovina – Portugal 0-0

Tyrkiet – Kroatien 0-3

Tjekkiet – Montenegro 2-0

Estland – Irland 0-4

Holdene spiller returkampe tirsdag 15. november. De samlede vindere kommer med til EM.