Polen ude af EM-håndbold efter tre nederlag

De polske håndbold-drenge må rejse hjem igen uden en eneste sejr ved EM-håndbold i Sverige. I den tredje og sidste kamp, tabte polakkerne til svenskerne i Göteborg. Foto: ZPRP.

GÖTEBORG: EM 2020 i håndbold er slut for polakkerne efter tre nederlag på stribe. Tirsdag aften var det hjemmeholdet Sverige, der vandt over de hvid-røde.

Tirsdag aften led Polens håndboldherrer det tredje nederlag ved EM i Sverige. Kampen var mod hjemmeholdet Sverige, der vandt 28-26 over de hvid-røde fra Polen. Det var en spændende kamp, hvor polakkerne i første halvleg var foran med tre mål, men satte det hele over styr, og tabte halvlegen med 13 mål mod svenskernes 14. I anden halvleg kom svenskerne igen, og på få minutter var Sverige kommet foran med fem mål. Polakkerne var tæt på at indhente det svenske forspring, men kampen endte altså med svensk sejr på to mål.
0 point
Da Polen efter tre kampe har nul point, betyder det at polakkerne er ude af EURO 2020. Det blev til nederlag mod Schweiz med resultatet 31-24 og til Slovenien med 26-23.
Hjemme
Trods polsk skuffelse, var der stor jubel på tilskuerpladserne i den svenske arena i Göteborg. Sejren betød nemlig, at Sverige kvalificerede sig til mellemrunden, der skal spilles i Malmø. Det er den samme gruppe som Danmark kommer i, hvis det lykkedes de danske drenge at kvalificerer sig.