Polen vandt den sidste kamp i turnering i Danmark

DK_PL_20

Marcin Wichary spillede fremragende i det polske mål mod Slovenien, ligesom han gjorde i matchen mod Danmark. Foto: Bjarne Jensen, polennu.dk

AARHUS: Polen vandt med 25-24 over Slovenien i den sidste kamp i turneringen Totalkredit Cup.

Polen kan rejse til euromesterskaberne i håndbold for herrer med en sejr i bagagen.

Søndag besejrede holdet Slovenien med 25-24 i en kamp, der blev spillet i Aarhus.

Uafgjort og nederlag

I de foregående kampe mod Island og Danmark havde Polen været foran i lange perioder.

Alligevel endte kampen mod Island uafgjort og mod Danmark tabte Polen på et mål i sidste sekund.

Bagud ved pausen

Mod Slovenien var Polen bagud med 10-16 ved pausen, men holdet rejste sig i anden halveg og endte med at vinde 25-24.

Adam Wisniewski blev polsk topscorer med syv mål.

EM i Serbien

På søndag 15. januar spiller Polen sin første kamp ved europamestermesterskabet.

Modstanderen er værtsnationen Serbien. 19. januar står Polen og Danmark igen overfor hianden i den sidste kamp i EMs indledende gruppe A.