Polen vandt over Litauen i fodbold i Gdansk

GDANSK: Polen vandt over Litauen i nervepirrende fodbold kamp i et fyldt PGE Arena i Gdansk.

Polen slog Litauen 2-1 efter nervepirrende venskabskamp i fodbold i Gdansk, skriver gdansknu.dk.

Revanche til gode

Der lå et stort forventningspres på det polske landshold op til venskabskamp mod Litauen på PGE Arena i Gdansk. Polens seneste kamp mod Litauen, der blev spillet i 2011, endte med polsk nederlag.

Polakkerne kom godt fra start, og havde mange mål-chancer, men deres anstrengelser gav ikke pote.
Kort før pausen gik det helt galt for det polske landshold, da Spalvis scorede for Litauen til 1-0.

Polen kom tilbage

Polakkerne kom godt igen efter pausen, og Artur Boruc blev skiftet ud som målmand og erstattet af Wojciech Szczesny. Efter 15 minutter af anden halvleg udlignede Milik for Polen til 1-1, og så begyndte tilskuerne igen at tro på det polske landshold.

Straffespark til Lewandowski

I det 79. minut fik polakkerne straffespark. Det blev eksekveret af den polske anfører Robert Lewandowski, der scorede sikkert til slutresultatet 2-1.

Sidste det polske landshold spillede i Gdansk, var i en venskabskamp mod Danmark i august. Polen vandt dengang 3-2.