Polens fodboldlandshold fik uafgjort mod Portugal

arkadiusz_milik_polen_poland_polennu

Polens Arkadiusz Milik scorede på straffe til slutresultatet 1 – 1 i opgøret mod Portugal. Foto: Lars Møller, polennu.dk.

GUIMARAES: Det polske fodboldlandshold fik uafgjort mod Portugal i den sidste kampe i Nations League, og rykker ned i turneringen.

Polen måtte tirsdag nøjes med 1-1 mod Portugal i den sidste kamp i fodboldens Nation League. Polakkerne rykker nu ned i næste lag i den nye turnering.

Polen sluttede kampen med 10 mand, da Danilo Pereira fik et rødt kort efter 63. minutter.

Mål på straffe

Det var Portugal der kom bedst fra start med et mål af Andre Silva i det 33. minut. Men Arkadiusz Milik kunne efter 66. minutter udligne på straffespark. Anfører Robert Lewandowski var ikke med mod Portugal på grund af en skade.

Det er med kampen endnu ikke lykkedes den nye landstræner at få en sejr i hus efter fire kampe.