Polens håndboldkvinder vandt første VM-kamp

  polen_haandboldpiger_vm_tyskland_2017_sejr

  De polske håndboldpiger kom godt fra start ved VM i Tyskland, da de lørdag aften besejrede Sverige med 33 – 30. Foto: PZPR.


  BIETIGHEIM-BISSINGEN: De polske håndboldpiger kom godt fra start i den første kamp ved VM slutrunden i Tyskland, ved at besejre de svenske kvinder.


  Der var ingen der på forhånd havde de store forventninger til det polske håndboldlandshold for kvinder, men forud for VM viste de polske piger hvad de formåede. I dag gik det ud over Sverige, ved den første kamp ved VM i Tyskland. Kun fem af de polske piger ved dette VM var med for to år siden. Polen blev nummer 4 ved VM i Danmark i 2015.

  Sikker anden halvleg

  De polske piger kom stille og roligt i gang, og kunne gå til pausen med en føring på 17 – 15. Men i anden halvleg blev der vist imponerede polsk spil, og svenskerne var konstant bagude med 3 – 5 mål. Også selv om Polen fik udvist kampen topscorer fem minutter før slutfløjtet. De polske håndboldpiger overraskede ved at ydmygede svenskerne med slutresultat 33 – 30 i en velspillet kamp, der aldrig rigtig blev spændende.

  Stillingen

  Polen er udover Sverige i VM-pulje med: Tjekkiet, Ungarn, Norge og Argentina.
  De fire bedste i hold i puljen går videre til mellemrunden. Efter dagens kampe er stillingen i gruppe B

  Polen, 1 kamp, 2 point
  Ungarn, 0 kampe, 0 point
  Tjekket, 1 kamp, 2 point
  Norge, 0 kampe, 0 point
  Sverige, 1 kamp, 0 point
  Argentina, 1 kamp, 0 point

  Polens næste kamp bliver mod Tjekket i morgen klokken 14.00.