Polens håndboldpiger vandt første EM kamp


  WARSZAWA: Polens håndboldpiger med danskeren Kim Rasmussen som landstræner, vandt onsdag det første opgør i kvalifikationen til EM i december 2016 i Sverige.


  Polens håndboldpiger vandt onsdag aften 29-12 over Finland i det første opgør mod EM 2016 (EURO 2016) i Sverige. Polen fører dermed gruppen, som ud over aftenens hold består af Ungarn og Slovakiet.

  Sikker sejr

  Der var aldrig tvivl om kampens udfald, og efter første halvleg kunne de polske håndboldpiger gå til pausen ved stillingen 13 – 8.

  Dansk træner

  Sejren er et godt rygstød for den danske landstræner for polakkerne, Kim Rasmussen, der har bygget et nyt hold op, der efter planen skulle toppe, når Polen spiller om VM-medaljer i Danmark i december. De polske håndboldkvinder skal spille i Næstved, og er kommet i pulje med Holland, Kina, Cuba, Sverige og Angola.

  VM 5. december

  Polens første kamp i Næstved bliver mod Cuba den 5. december, og den sidste kampe i gruppespillet er den 11. december mod Holland.

  Finalerne spilles i Herning den 20. december.

  SE PLAN
  EHF: Spilleplan VM 2015 Danmark

  Danske drenge i Gdansk

  I januar skal de danske håndboldherre til EM 2016 i Gdansk, hvor de skal spille de tre indledende puljekampe. Polen Go og polennu.dk har arrangeret en luksushåndbold rejse til de 3 kampe mod Rusland, Ungarn og Makedonien med masse af oplevelser.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Rejs med danske håndbolddrenge til EM i Gdansk