Polens udskældte landshold fik point mod Italien

lewandowski_polen_fodbold

Polens anfører for fodboldlandsholdet Robert Lewandowski lagde op til målet, der gav polakkerne point i den første Nations League kamp. Foto: PZPN.

BOLOGNA: Polen var tæt på at få alle tre point over Italien i den første Nations League kamp fredag.

Oven på fiasko, nedtur på FIFA-ranglisten og trænerfyring viste det polske fodboldlandshold igen klasse. Det skete i det første opgør i Nations Leagues mod Italien i Bologna.

Anfører oplæg

Det var italienerne der havde bolden mest, men polakkerne kæmpe hårdt og måtte hurtigt indkassere to gule kort. Efter 40 minutters spil, tog anfører og topscorer Robert Lewandowski affære med en dribletur, hvor efter han kunne give bolden videre til en umarkeret Piotr Zielinski der scorede til 1 – 0 til Polen, som også var resultatet ved halvleg.
    Efter 78. minutters spil fik Italien tilkendt en meget tvivlsomt straffespark, og med en sikker scoring fik han pyntet på resultatet, så kampen endte 1 – 1 til stor jubel for hjemmepublikum.