egil_polsk_dansk_handelskammer

Formanden for Polsk-dansk Handelskammer, tidligere Nordea direktør i Polen, Egil Rindorf tale ved en nytårsreception for handelskammeret. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


KØBENHAVN: Polsk-dansk Handelskammer (PDCC) er uden sekretariat, Facebook side og hjemmeside, og alt tyder på at kammeret er i opløsning. Formand og næstformand er tavse.


– Nummeret eksisterer ikke, får man oplyst når man forsøger at ringe til Polsk-dansk Handelskammer (PDCC) i København. Det kunne polennu.dk konstatere fredag. Også handelskammerets hjemmeside er lukket, ligesom PDCC profilen på Facebook også er væk.

PDCC bestyrelsen valgte i sommeren 2014 at udskifte sin egen sekretariatsleder og adressen på Polens Handelsambassade i Hellerup med advokatfirmaet Johan Schlüter.

Dømt for svindel

Siden aftalen blev indgået med Johan Schlüter sidste forår, har advokaten fået dom for svindel, og det store advokat firma er kollapset og lukket. Og dermed også PDCC sekretariatet, erfarer polennu.dk.

LÆS MERE
Berlingske: Svindelanklaget advokatfirma er lukket

Et arrangement

Siden advokatvirksomheden overtog sekretariatet for det polsk-danske handelskammer, i foråret 2014 har der efter polennu.dk’s oplysninger, kun været et arrangement for medlemmerne. I juni trådte den erfarne dansk-polske advokat Peter Tærø Nielsen ind i bestyrelsen for den kriseramte organisation, men det har tilsyneladende heller ikke ført til nogen løsning på kammerets fremtid.

Ingen reaktion

polennu.dk har siden fredag forgæves forsøgt at få en kommentar fra handelskammerets formand, tidligere Nordea direktør i Polen, Egil Rindorf og næstformand Jess Sebbelin fra firmaet RSM plus.