Polsk design på udstilling i Nordsjælland

  munkeruphus_polen

  Udstillingen Materia Prima i Munkeruphus i Dronningmølle, har til formål at vise forbindelsen mellem formgivning og naturen. PR-foto.


  DRONNINGMØLLE: Moderne polsk design, inspireret af naturen, præsenteres på en udstilling i Munkeruphus i Nordsjælland.


  Det nordsjællandske centrum for kunst og kultur Munkeruphus, slår dørene op for udstillingen Materia Prima. Nutidigt polsk design. Begivenheden blev organiseret i samarbejde med den polske ambassade i København og Adam Mickiewicz Instituttet i Warszawa.

  Design og natur

  Udstillingen består af værker lavet af 19 unge polske designere. Ideen bag udstillingen er at vise forbindelsen mellem de designede objekter og de naturformer, som deres dannelse blev inspireret af. For at vise sammenhængen mellem designet og omgivelserne er de designede værker på udstillingen vist side om side med luftfotografierne af polske landskaber. Fotografierne blev taget af den prisbelønnede polske fotograf Kacper Kowalski.

  Flere arrangementer på vej

  Udstillingen Materia Prima åbnes den 22. juni og kan ses frem til den 1. september. Hovedudstillingen er ledsaget af en lille præsentation af polske legetøj. I udstillingsperioden planlægges også forskellige arrangementer, blandt andet en polsk inspireret festival og foredrag om polsk design.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Munkeruphus hjemmeside