Valuta:100 PLN koster 172,84 DKK
Onsdag 21 november 2018

Polsk enebær-pølse

Polsk enebær-pølse (Kielbasa jalowcowa)
KulturPolsk enebær-pølse (Kielbasa jalowcowa) er en mørkebrun, kraftig røget pølse, der fremstilles i flere egne og regioner i Polen.

Polsk enebær-pølse (Kielbasa jalowcowa) adskiller sig fra andre pølser, med sin specielle smag og aroma.

Enebær spiller en afgørende rolle i fremstillings produktionen: Krydderiet hugges i små stykker og kommes i køddet. Det giver den karakteristiske smag, mens enebær ved røgningen af pølsen, fremhæver den særlige smag og duft.

Polsk enebær-pølse (Kiełbasa jałowcowa) er lavet af svinekødet fra langsomtvoksende svineracer, og svinekødet kvalitet er yderst afgørende for pølsens saftighed og bløde konsistens.

Polsk enebærpølse er fremstillet i ni trin efter den traditionelle opskrift, og der stilles særlige krav til røgningen.

Polsk enebær-pølse er et af Polens 36 EU-beskyttede produkter, når det gælder madvarer.

13. november 2012 - 20:56
EMNE
Vejret i nærheden

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Delvis skyet

Delvis skyet
-2 °C

Vejrstationens placering:
9.3 km Nord

Mest læste (Danmark)

Seneste

Mest læste (i dag)

Seneste

Polen

Vejret

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Skyet

Skyet
0 °C

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Skyet

Skyet
1 °C

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Skyet

Skyet
1 °C

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Delvis skyet

Delvis skyet
-2 °C

I dag, 21. november 2018
06:00-12:00

Skyet

Skyet
1 °C