Polsk hold vinder storsejr i fodboldens Europa League

jagellionia-vandt-storsejr

Jagiellonia Bialystok i de rød-gule trøjer vandt begge kampens halvlege med 4-0. Foto: Jagiellonia Bialystok

BIALYSTOK: To polske hold gik videre i fodboldens Europa League. Jagiellonia Bialystok vandt storsejr på 8-0 over litauisk modstander

Slask Wroclaw og Jagiellonia Bialystok er videre til anden runde i fodboldens Europa League.

I sin kamp i første runde vandt Jagiellonia på hjemmebane en storsejr på 8-0 over Kruoja fra Litauen.

Samlet sejr på 9-0

Kampen var hurtigt afgjort. Allerede efter 18 minutter førte Jagiellonia Bialystok med 3-0. Inden pausen scorede det polske hold et mål mere.

På udebane havde Jagiellonia Bialystok vundet med 1-0 og går videre med en samlet sejr på 9-0.

Hjemmesejr til Slask

Hjemme i Wroclaw besejrede Slask det slovenske hold NK Celje med 3-1. Den første kamp gav en sejr på 1-0 til Slask, der går videre med en samlet sejr på 4-1.

I anden runde møder Jagiellonia Bialystok det cypriotiske hold AC Omonia, mens Slask Wroclaw skal op mod IFK Gøteborg fra Sverige.

Legia Warszawa kommer med

I anden runder træder Legia Warszawa ind i turneringen. Holdets modstander bliver FC Botosani fra Rumænien.