Polsk stjerne-trio i dramatisk triumf i Champions League

Robert_Lewandowski

Robert Lewandowski og Marco Reus jubler efter polakkens scoring i Dortmunds vilde comeback mod Malaga. Foto: UEFA.

DORTMUND: Polske Robert Lewandowski scorede det første mål i dramatisk Dortmund-sejr i Champions League.

Med to mål i overtiden vendte Dortmund et truende nederlag til 3-2-choksejr i CL-kvartfinalen hjemme mod Malaga. Polske Robert Lewandowski udlignede i første halvleg Malagas åbningsmål efter en hurtig omstilling og elegant hælaflevering fra Marco Reus.

Lewandowskis landsmænd Jakub Blaszczykowski og Lukasz Piszczek var også i startopstillingen for Dortmund.

Sjette mål i Champions League

Det var Lewandowskis sjette mål i denne sæsons Champions League, og Bundesligaens topscorer cementerede dermed sin position som en af Europas farligste angribere.

Trods massivt Dortmundpres og 67.000 tilskueres larmende opbakning var det Malaga, der højst overraskende bragte sig foran 2-1 ved Eliseu. Malagas avancement lignede en formalitet, da først Reus og så Felipe Santana (i klar off side-position) tre minutter inde i overtiden sendte Dortmund videre til semifinalen.

Dortmund og Real Madrid videre

Dortmund går videre med en samlet score på 3-2 og får følgeskab af Real Madrid, der i den anden af tirsdagens kvartfinaler godt nok tabte 3-2 til Galatasaray, men går videre med en samlet score på 5-3 efter at have vundet 3-0 i den første kamp.

Onsdag spilles de to sidste kvartfinaler. Barcelona skal hjemme forsvare 2-2 mod Paris Saint-Germain, og Bayern München tager en 2-0-føring med sig til Juventus.