Polske firmaer hører om mulighederne på Femern Bælt

  Polske_firmaer_hører_om_muligheder_på_Femern

  Prisen på Femern projektet bliver anslået til 40,7 milliarder kroner i 2008 priser. Modelbillede: Femern A/S


  SZCZECIN: Polske firmaer bliver på konference orienteret om muligheder for at blive underleverandører til Femern Bælt projektet.


  Der bliver opgaver til massevis af dansk og udenlandske firmaer i forbindelse med arbejdet med at anlægge den 19 kilometer lange sænketunnel under Femern Bælt.

  Onsdag 8. februar inviterer den danske ambassade i Polen og den polske region Vestpommern til en konference, hvor der bliver informeret om mulighederne.

  Anlæg, stål og transport

  Polske virksomheder inden for brancher som anlæg, stål og transport har gode muligheder for at få kontrakter i forbindelse med projektet, vurderer arrangørerne.

  På seminaret informerer Claus Iversen fra Femern A/S, Jørn Treldal fra Rambøll A/S og Rikke Juul Gram fra arkitektfirmaet Schønherr A/S om projektet.

  Læs mere om den faste forbindelse over Femern Bælt.

  Legalt arbejde

  Under overskriften “Arbejdsgiver i et minefelt” fortæller CFO Lucja Kalkstein, BIC Electric, om at være polsk firma i Danmark.

  Endelig gennemgår Søren Lange Nielsen fra Dansk Byggeri de regler, man som polsk firma skal overholde, hvis man skal arbejde legalt i Danmark.

  Pressemøde

  Programmet slutter med et pressemøde med regionsformand Olgierd Geblewicz, lederen af handelsafdelingen ved den danske ambassade i Warszawa, Freya Petersen og lederen af den polske handelsambassade i København, Jacek Wojcikowski.

  Læs om arrangementet på regionen Vestpommerns hjemmeside

  Hent program for arrangementet under bjælken Bilag til højre på siden.