Polske kvinder er tilfredse med deres liv

  polske_kvinder_tilfredse_med_livet

  Polske kvinder tror, at de ikke kun er interessante, men de er også tilfredse med deres liv og sociale roller. Så mange som 34 procent af kvinderne drømmer ikke om at være nogen anden person. Foto: sxc.hu


  WARSZAWA: Kvinder i Polen anser sig selv for at være tiltrækkende. Kvinderne er også tilfredse med deres liv, selvom nogle drømmer om at være James Bonds elskerinde.


  Som det fremgår af TNS OBOP undersøgelse om kvinder i Polen kan 69 procent af kvinderne definere sig selv som tiltrækkende over for det modsatte køn.

  De vigtigste egenskaber

  Blandt de egenskaber, der adskiller de polske kvinder, er ifølge dem: karakter og personlighed – 29 procent, livsstil – 21 procent, spontanitet, åbenhed, optimisme – 13 procent, sans for humør – 10 procent, hobby og interesser – 9 procent, udseende – 6 procent.

  Tilfredse med deres liv

  Polske kvinder tror, at de ikke kun er interessante, men de er også tilfredse med deres liv og sociale roller. Så mange som 34 procent af kvinderne drømmer ikke om at være nogen anden person.

  Celebrity, frivillig eller politiker

  Alligevel, når de bliver spurgt om, hvem de gerne ville være, hvis de i en dag kunne blive en anden person, svarer de: celebrity (berømt skuespiller, sanger, model, studievært) – 38 procent, en frivillig til en mission i et fjernt land – 14 procent.

  5 procent ville foretrække at være en indflydelsesrig politiker, eller James Bonds elskerinde – 5 procent.