michal_szpak_fra_polen_i_finalen_ved_melodi_grand_prix_i_stockholm

25-årige Michal Szpak, der tidligere har deltaget i polsk X-factor, sang torsdag Polen videre til finalen ved Melodi Grand Prix i Stockholm. Foto: YouTube.


STOCKHOLM: Polske Michal Szpak sang sig videre til finalen ved det internationale Melodi Grand Prix i Globen i Stockholm.


Vinderen af det polske Melodi Grand Prix Michal Szpak deltog torsdag aften i den anden semifinale ved dette års internationale Melodi Grand Prix, som Sverige er vært for.

Minimalistisk show

Szpak, der deltager med balladen “Colour of Your Life”, valgte at satse på et simpelt sceneshow ved et Melodi Grand Prix, der i år var præget af mange visuelle effekter og spektakulære dansere.

Under den polske optræden var det sangen, der var i centrum. Szpaks tøj og fremførelse var stort set identisk med hans optræden, da han vandt det polske Melodi Grand Prix.

SE SANG
Eksternt link: Internationalt Melodi Grand Prix


Sikker præstation

Michal Szpak leverede ligesom ved det polske Grand Prix en sikker præstation, og det lykkedes ham at synge Polen videre i finalen for tredje år i træk.

Mens Polen gik videre, måtte Danmark sige farvel til dette års internationale Melodi Grand Prix efter torsdagens semifinale.