Fiorentina_på_stadion_i_Warszawa_Jakub_Wozniak_polennu
WARSZAWA: Vinderen af Champions League, Real Madrid, spiller venskabskamp mod italienske Fiorentina i Polen i aften.
LÆS  Påskeliljer for Warszawa på sidste arbejdsdag


Polakkerne kan i aften se nogle af verdens bedste fodboldspillere i aktion i Warszawa.

Det spanske storhold Real Madrid er kommet til den polske hovedstad, og spiller venskabskamp i aften mod det italienske storhold Fiorentina på det nationale stadion i Warszawa. Fredag var der pressemøde, hvor det blev oplyst at holdene vil møde op i stærkeste opstilling, selv om der er tale om en venskabskamp.

Verdensstjerner

Blandt spillerne i aften er fodboldstjerner som Christiano Ronaldo, Iker Casillas, Gareth Bale, James Rodriguez og mange andre store navne. Arrangørerne forventer at 40.000 tilskuere vil følge kampen i aften.

Anden gang

– Det er anden gang der laves en Super Match i Polen, siger Marcin Herra, direktør for PL.2012, der er driftsselskab for Warszawas nationale stadion.

FC Barcelona

Første gang der var såkaldt Super Match i Polen, var i juli sidste år, da FC Barcelona tørnede sammen med Lechia Gdansk – en kamp der endte 2 – 2 på et udsolgt PGE Arena stadion i Gdansk. Det nationale stadion blev ombygget forud for EM slutrunden i fodbold i 2012, der blev spillet i Polen og Ukraine.

Dansker klubber

Danskerne Brian Laudrup har spillet for italienske Fiorentina, mens storebror Michael Laudrup har spillet for Real Madrid.

LÆS  Warszawa borgmester hos dansk ambassadør
LÆS  Påskeliljer for Warszawa på sidste arbejdsdag