Ny_regering_i_Polen_klar_på_mandag_2
WARSZAWA: Præsentationen af Polens ny regering udsættes sandsynligvis til mandag på grund af et møde med Ukraines udenrigsminister og en indbydelse til den ny James Bond film.

Polens ny regering vil alligevel ikke blive præsenteret i dag, som det var planlagt. Det forklarede talsmand for partiet Lov og Retfærdighed (PiS) Elzbieta Witek torsdag.

Tekniske pauser

Elzbieta Witek oplyste, at konsultationerne i partiet omkring regeringsdannelsen går som planlagt, men at tekniske pauser har gjort, at de ikke når at blive afsluttet fredag.

Den politiske komite i partiet vil derfor sandsynligvis ikke kunne nå at samles og godkende regeringen før mandag, sagde talsmand for partiet Lov og Retfærdighed.

Udenrigsminister og James Bond

Blandt de ting, der har sat konsultationerne på pause nævnte Elzbieta Witek blandt andet mødet med Ukraines udenrigsminister, som partiets statsministerkandidat Beata Szydlo og den sandsynligvis kommende udenrigsminister Witold Waszczykowski mødtes med torsdag samt en indbydelse fra den britiske ambassade til at se den ny James Bond film torsdag aften.