Rejs med Danmarks landshold til EM-håndbold i Gdansk

  EM_mænd_håndbold_2014_Aarhus_Polen_Kroatien_Maja_Giannoccaro

  Seneste der var EM i håndbold var i 2014 i Danmark, hvor Polen spillede sine puljekampe i Aarhus. Mange polakker fandt vej til Aarhus, og i en fanzone skabt af dansk-polske organisationer og med en farverig rød-hvid indsats, blev Aarhus til polsk hjemmebane. Nu tilbyder polennu.dk sammen med rejsebureauet PolenGo en luksusrejse til EM i håndbold i Gdansk, hvor vi håber på polske rød-hvid opbakning fra polakkerne. Billedet er fra kampen mellem Polen og Kroatien, nationen der slukkede de dansk og polske medaljehåb ved EM (EURO 2014) i Danmark. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Tag med på luksus læserrejse til EM 2016 i håndbold i Gdansk i januar, når Danmarks herrelandshold skal spille tre EM-puljekampe i Polen.


  I januar skal de danske håndbold-drenge til EM slutspillet i Polen. Danmark er i gruppe D sammen med Rusland, Makedonien og Ungarn. Kampene i gruppen spilles i Ergo Arena i Gdansk, og det ventes at mange danske håndboldfans rejser med.

  Læserrejse

  Rejsebureauet PolenGo – der er specialister i rejser til Polen – har skræddersyet en rejse med fly, hotel og en række oplevelser i Gdansk fra den 15. – 21. januar 2016. Turen er også inklusiv billetter til de tre EM håndbold kampe som Danmark spiller, transport frem og tilbage og med 7-dages indkvartering på et skønt luksushotel, der ligger lige midt i den gamle bydel i Gdansk. Nemlig Hotel Hanza.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Rejs med de danske drenge til EM i Gdansk

  BESTIL HER
  Polengo.dk: Tilmelding

  Hotel Hanza

  Hotel Hanza er det første private hotel i Gdansk, og er et utrolig charmerende hotel der er tip-top moderniseret med stor respekt for det originale klassisk design. Hotellet har også en enestående beliggenhed ud til promenaden langs den mest berømte biflod i byen, og kun få meter fra den berømte mastekran, der er blevet et vartegn for den gamle bydel i Gdansk.

  Hotellet har en skøn morgenbuffet, der er inkluderet i prisen, og i kælderen er der et wellness center, hvor der tilbydes massage og forskønnelseskurer. En halv times massage er inkluderet i prisen. Hotel Hanza er hele turen værd.

  LÆS ANMELDELSE
  polennu.dk: Det første hotel i Gdansk er absolut et besøg værd (2013).

  Andet end håndbold

  Da der ikke spilles håndbold hele tiden, vil danske guider med lokalkendskab og folk fra polennu.dk, vejlede om andre spændende muligheder for oplevelser.

  Lech Walesa og Solidarnosc

  Inkluderet i turen er blandt andet et besøg i det nye Europæiske Solidarnosc Center, hvor Lech Walesa og Solidarnosc banede vejen for kommunismens fald i Polen i 1989. Forfatterne til bogen: Balladen i Gdansk – vejen til et nyt Europa (2005), Radek Krajewicz og Jens Mørch viser rundt i Gdansk gamle bydel og i Solidarnosc-centret.

  LINK:
  Balladen i Gdansk – vejen til et nyt Europa

  EM 2014 i Aarhus

  Sidst der var EM slutrunde i håndbold, var i 2014 i Danmark. Den gang spillede Polen sine kampe i Aarhus, og polakkerne fik stor rød-hvid opbakning fra danskerne. 1.100 polakker var rejst til Aarhus, hvor der blev gennemført en lang række polske aktiviteter, der betød at polakkerne var på ”hjemmebane”. Den danske landstræner for det polske kvindelandshold, Kim Rasmussen deltog også i aktiviteter, som gjorde Polen og polakkerne mere berømte i den jyske hovedstad.

  LÆS OGSÅ
  Dansk Håndbold Forbund: Polske fans hepper på Danmark

  I rødt og hvidt

  Når de danske drenge skal til Polen, og da de danske og polske farver stadig er de samme, så er det meget sandsynligt, at sympatierne blandt de polske tilskuere ligger på dansk side. Der er lagt op til et brag af en tur, som også giver mange andre muligheder for spændende oplevelser end håndbold.

  Lad os få så mange hvid-røde polakker med på dansk side denne gang, og håbe på en dansk-polsk finalekamp i Krakow.

  Først til mølle

  Der er et begrænset antal værelser på Hotel Hanza, og rejserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Priser fra 5.950,- for hele håndboldpakken.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Rejs med de danske drenge til EM i Gdansk

  BESTIL HER
  Polengo.dk: Tilmelding