polen_otte_finale_em_fodbold_sejr

KØBENHAVN: Der er solgt 20.000 billetter til landskampen Danmark – Polen, og det kan betyde et udsolgt Parken den 1. september.

LÆS  Lewandowski og Bayern er også Europas bedste til fodbold


Der er rift om billetterne til den vigtige VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og gruppens nummer et; Polen.

20.000

Lewandowski og hans holdkammerater skal møde danskerne i Telia Parken den 1. september og der er allerede solgt 20.000 billetter til opgøret mellem Danmark og Lewandowskis hvid-røde. Alt tyder på et udsolgt stadion til kampen, oplyser DBU.

– Vi håber på udsolgt til kampen mod Polen, da det giver holdet en fantastisk opbakning til at fortsætte jagten på flere VM-point, siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør, DBU.

Polske billetter i Polen

– Det er dog stadig uklart, om Polen får solgt hele deres kvote af billetter til de polske fans, der enten kommer fra Polen, eller som er bosiddende i Danmark. Herboende polske fans opfordres til at købe billetter via det polske forbund, da reglerne fra både UEFA og FIFA kræver opdeling af hjemmeholdets og udeholdets fans for at sikre en god og sikker afvikling af kampen, siger Katja Moesgaard.

Opdelte fans

Det betyder, at polakker der har købt deres billetter til kampen i Danmark, ikke må være klædt i polsk hvidt og rødt til kampen. De må heller ikke heppe på polakkerne, hvis billetten er købt i Danmark og dermed er til den danske sektion. Polakker der vil heppe på Lewandowski og Polen, skal derfor sikre deres billetter gennem det polske fodboldforbund PZPN.

Altafgørende kamp

Kampen mellem Danmark og Polen er meget vigtig set med danske øjne. Danskerne skal slå Polen og hive point ud af kampen, for at have en chance for at komme med til VM slutrunden i 2018. Polen er nummer 1 i gruppen og er allerede sikret deltagelse. Danmark kan med lidt held blive nummer to i gruppen, og dermed få adgang til play off kamp om VM-deltagelsen i Rusland.

LÆS  Polens Robert Lewandowski er bedst til at score

Udsolgt i 2015

Danmark havde senest udsolgt i Parken til EM-play off-kampen mod Sverige i november 2015.