Robert Lewandowski skifter til Bayern München i juni

  Lewandowski

  Den polske angriber Robert Lewandowski ligger på en delt førsteplads som topscorer i den tyske bundesliga. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  MÜNCHEN: Lørdag blev det meddelt, at Polens bedste fodboldspiller Robert Lewandowski skifter fra Borrusia Dortmund til Bayern München til sommer.


  Der har længe gået rygter om et skifte, men i går blev det officielt, at polske Robert Lewandowski skifter sin hidtidige fodbold-klub Borussia Dortmund ud med Bayern-München, der både er tyske mestre og vinder af Champions Leage.

  Mål-sikker angriber

  – Robert Lewandowski er en af verdens bedste angribere. Han vil styrke holdet i FC Bayern, sagde Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge i går til klubbens hjemmeside.

  Den 25-årige Lewandowski scorede 24 mål i sidste sæson og 22 mål i sæsonen før, og han ligger foreløbig på en delt førsteplads som topscorer i den tyske bundesliga med 11 mål i denne sæson.

  Fem-årig kontrakt

  Robert Lewandowski har skrevet en fem-årig kontrakt med Bayern München, hvor han skal spille frem til juni 2019. Lewandowski skifter klub i juni 2014, hvor hans kontrakt med Borussia Dortmund udløber.

  Ifølge ubekræftede rygter der er citeret i tysk presse, vil den polske angriber få en løn på 11 millioner euro om året hos Bayern München.

  Fra Poznan

  Når Lewandowski til sommer skifter hold har han spillet fire år hos Borrusia Dortmund, som han kom til i 2010 fra polske Lech Poznan.