Seks dræbte på øen Jersey var polakker


  WARSZAWA: Polens udenrigsministerier har i dag bekræftet, at de seks der blev dræbt på øen Jersey i den britiske kanal søndag, var polakker.


  Det var en 30-årig polak der søndag eftermiddag dræbte sin eks-kone (30 år), sin søn (1,5 år), sin datter (6 år) og svigerfar, samt en kvinde, der var ven af familien, og hendes datter, oplyser det polske udenrigsministerium. Alle blev dræbt med kniv.

  Angriberen overlevede

  Tragedien skete på den britiske kanal ø, Jersey. Gerningsmanden forsøgte at begå selvmord, men det lykkedes ikke. Manden er indlagt og hans tilstand er stabil, men politiet har endnu ikke afhørt ham.

  Gerningsmanden, arbejdsmand Damian Rzeszkowski, dræbte sin familie med kniv, angiveligt efter han fandt ud af, at konen havde en affære med en anden mand. Ifølge flere polske medier, var familien tilsyneladende ellers velfungerende.

  Medfølelsen på Facebook

  På Facebook blev der i går oprettet en gruppe “RIP til de dræbte på St. Helier 14/08/2011,” (RIP Those Killed in St. Helier 14/08/2011). Siden søndags eftermiddag er 7.300 personer blevet medlemmer.

  SE STØTTESIDE
  Eksternt link: RIP Those Killed in St. Helier 14/08/2011 på Facebook