Polen_tabte_til_Sverige_ved_VM_i_kvinde_håndbold

Det lykkedes ikke de polske håndbold-piger at indhente svenskerne trods slutspurten op til stillingen 30-31 i svensk favør. Foto: ZPRP.


NÆSTVED: De polske håndbold-piger ydede hård modstand, men det endte alligevel med svensk sejr over Polen under VM gruppekampen i Næstved


De svenske favoritter vandt knebent over Polen med en sejr på 31-30 ved søndagens VM gruppekamp, der blev spillet i Næstved.

God start til Polen

Polakkerne fik den bedste start på kampen, hvor de kom foran 4-1 og derfra førte an i opgøret, til der var spillet lidt over 17 minutter. Her udlignede Sverige for første gang til stillingen 8-8.

Herefter tog svenskerne føringen og kunne gå til pause med en føring på 15-13.

Svenskerne stærkest

I 2. halvleg startede Sverige stærkest, men det lykkedes flere gange polakkerne at komme igen. Efter 40 minutters spil var stillingen 21-20 i svenskernes favør. Herefter udbyggede de svenske piger føringen og lagde an til en sikker sejr.

Polsk nederlag

Først i kampens sidste minutter lagde polakkerne fra land og nåede næsten at indhente svenskerne på måltavlen. Kampen endte med et et-måls-nederlag til Polen med stillingen 31-30.

Næste kamp mod Kina

Polen spiller sin næste kamp mod Kina tirsdag klokken 18:30, og herefter venter Angola og Holland, der ligesom Polen spiller i gruppe B i Næstved.

De polske håndbold-piger, der har danske Kim Rasmussen som cheftræner, vandt lørdag sin første gruppekamp over Cuba.