Svenskere var hårde ved polske hold i europæisk fodbold

Lech_Poznan_tabte_i_Sverige

AIK Stockholm i sorte bluser vandt sikkert over Lech Poznan. Foto: Lech Poznan

STOCKHOLM: Lech Poznan og Slask Wroclaw tabte begge i de europæiske turneringer med tre mål til svenske modstandere. De to øvrige polske hold tabte også.

Svenskerne var hårde ved deres polske modstandere i europæisk fodbold.

Torsdag aften vandt AIK hjemme i Stockhom med 3-0 over Lech Poznan i Europa League kvalifikationen.

Det polske hold forhindrede svenskerne i at score i to tredjedele af kampen, men i de sidste 30 minutter lavede AIK tre mål.

Slask tabte hjemme

Endnu værre gik det for de polske mestre Slask Wroclaw, der allerede onsdag på hjemmebane tabte med 0-3 til Helsingborg i kvalifikationen til Champions League.

Også Ruch Chorzow tabte på hjemmebane i kvalifikationen til Europa League. Det blev 0-2 i kampen mod tjekkiske Viktoria Plzen.

Legia har en chance

Bedste polske resultat stor Legia Warszawa for. Holdet tabte ganske vist på udebane mod Ried i Østrig, men kun med 1-2.

Ved stillingen 1-0 til Ried blev Jakub Wawrzyniak vist ud, og østrigerne scorede efterfølgende på et straffespark.

Fem minutter før tid fik Legia scoret et mål, som betyder, at holdet står med rimelige chancer for en samlet sejr, når der i næste uge bliver spillet returkampe.