To millioner har besøgt Kopernikus-Center

  Kopernikus_Centret_i_Warszawa


  WARSZAWA: Mandag kunne Kopernikus Centret i den polske hovedstad fejre to års jubilæum, og glæde sig over, at to millioner gæster har besøgt centret.


  På to år har to millioner mennesker besøgt det nye Kopernikus Center i Warszawa, der åbnede i november 2010. 65 procent af gæsterne har fundet vej fra udlandet, og fra byer udenfor den polske hovedstad.

  Oplevelses museum

  Kopernikus Centeret ligger ud til Wisla i Warszawa, og er et moderne oplevelses museum, og er en af byens store attraktioner. Udstillingen er interaktiv.

  – Besøgende kan føle, at forandringer er mulige, og at hele verden er i deres hænder. Museet giver næring til fantasien, siger centrets direktør Robert Firmhofer til polske TVP.

  Flyvende tæppe

  I Kopernikus Centret kan gæsterne flyve på et flyvende tæppe, spille harpe med laser, og prøve mere end hundrede andre aktiviteter og eksperimenterende forsøg. Centret har planer om at udbygge oplevelsesmulighederne med en ny udendørs park.

  Fælles initiativ

  Centret er bygget på et fælles initiativ mellem Warszawa by og Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, samt Undervisningsministeriet.

  Kopernikus Centret er opkaldt efter den polske videnskabsmand Nicolaus Kopernikus. Læs beskrivelse herunder.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Kopernikus Centret