Tre mål af Lewandowski i VM-kamp mod Rumænien

lewandowski_vm_rumaenien

Polens anfører Robert Lewandowski har gjort det igen. Med tre mål og en sejr over Rumænien er polakkerne fortsat nummer 1 i VM-kvalifikationen, hvor polakkerne er i gruppe med Danmark. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polens fodboldlandshold viste igen i aften, hvorfor de er verdens tiende bedste hold. Lewandowski scorede tre gang for de hvid-røde.

Det blev til et vaskeægte hattrick, da Polens anfører for fodboldlandsholdet Robert Lewandowski, scorede tre gange i VM-kampen hjemme i Warszawa mod Rumænien. Kampen endte 3 – 1 til polakkerne.

Polen nummer 1

Polen og Danmark er i samme gruppe forud for VM-kvalifikationen 2018 i Rusland, og Polen konsoliderede med sejren sin første plads der givet direkte billet til VM.
    Der skulle gå 29. minutter hvor polakkerne havde bolden det meste af tiden, før anfører Lewandowski nettede første gang. I kampen 57. minut blev det til 2 – 0, og bare fem minutter senere scorede den polske anfører til 3 – 0. Bogdan Stancu fra Rumænien pyntede lidt på resultatet efter 77. minutter, hvor han scorede til slutresultatet 3 – 1 i polsk favør.

Next stop Parken

Polens næste kamp blive ude mod Danmark i Parken den 1. september. Polen er så godt som sikker på kvalifikation til VM, men Danmark skal have point for at holde liv i chancerne for kvalifikation. Gruppens nummer 2 skal spille mod de to’ere fra de andre grupper om pladserne. Kun vinderen går direkte videre.

SE STILLING
    bold.dk: Stillingen VM 2018 kvalifikation

Danmark heldig

Danmark vandt også 3 – 1 i aften mod Kasakhstan, men den danske landstræner siger at der skal noget andet spil til, hvis danskerne skal have en chance for at slå Lewandowski og hans holdkammerater. Sejren rækker til en tredjeplads i gruppen.

– Hvis vi spiller sådan her mod Polen, så går det galt, siger den danske landstræner Åge Hareide til Kanal 5, selv om Danmark vandt.

– Så vi vinder på en dårlig dag, og det er en god egenskab, siger den danske træner.

Hareide peger blandt andet på, at danskerne brændte alt for mange store chancer i løbet af kampen.