Uafgjort i sidste polske testkamp før fodbold-EM

Fodbold-EM Polen Island
Det var her på Poznan stadion, at Polen tirsdag aften spillede lige op med Island. Det var et reservespækket polsk landshold, og verdens bedste fodboldspiller Robert Lewandowski blev sparet i opgøret. Arkivfoto.

POZNAN: Polens landshold spillede uafgjort mod Island i den sidste testkamp forud for fodbold-EM. Mandag møder polakkerne Slovakiet i første EM-opgør.

LÆS  Nederlag til afbudsramt polsk fodboldlandshold

Polen spillede tirsdag aften uafgjort 2 – 2 mod Island i den sidste testkamp forud for fodbold-EM der begynder lørdag. Island kom foran efter 25. minutters spil. Kort tid efter fik Polen udlignet, og der stod 1 – 1 ved pausen. Men med en chokstart kom islændingene foran efter bare to minutters spil i anden halvleg.

Polsk reservehold

Selv om polakkerne har verdens bedste fodboldspiller anfører Robert Lewandowski med fra start, så havde han ikke held med at score. Han blev skiftet ud i slutningen af anden halvleg. Og da det hele lignede et nederlag for polakkerne udlignede de hvid-røde til 2 – 2. Og trods fem minutters tillægsside var det også stillingen da slutfløjtet lød i Poznan.

Island – Polen

  • 25: Gudmundsson 0 – 1
  • 34: Zielinski 1 – 1
  • 47: Br. Bjarnason 1 – 2
  • 88: Swiderski 2 – 2

LINK: Polens fodboldforbund PZPN

Fodbold-EM – Polens kampe

I slutrunden er Polen i pulje med Slovakiet, Spanien og Sverige. Lørdag begynder EM, og mandag spiller polakkerne den første kamp.

11/6: EM begynder
14/6: Slovakiet – Polen, Skt. Petersborg, Rusland
19/6: Spanien – Polen, Sevilla, Spanien
23/6: Sverige – Polen, Skt. Petersborg, Rusland

LINK: Se hele programmet for EM 2021

Mere fodbold-EM? Flere nyheder fra Polen på dansk – fra et frit dansk medie? Hvis du vil støtte os i arbejdet, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00 
LÆS  Polens nationale fodbold stadion lukket før VM-kamp

LÆS  Medier: Skandale at Lewandowski ikke vandt