Uafgjort i sidste polske testkamp før fodbold-EM

Fodbold-EM Polen Island
Det var her på Poznan stadion, at Polen tirsdag aften spillede lige op med Island. Det var et reservespækket polsk landshold, og verdens bedste fodboldspiller Robert Lewandowski blev sparet i opgøret. Arkivfoto.

POZNAN: Polens landshold spillede uafgjort mod Island i den sidste testkamp forud for fodbold-EM. Mandag møder polakkerne Slovakiet i første EM-opgør.

Polen spillede tirsdag aften uafgjort 2 – 2 mod Island i den sidste testkamp forud for fodbold-EM der begynder lørdag. Island kom foran efter 25. minutters spil. Kort tid efter fik Polen udlignet, og der stod 1 – 1 ved pausen. Men med en chokstart kom islændingene foran efter bare to minutters spil i anden halvleg.

Polsk reservehold

Selv om polakkerne har verdens bedste fodboldspiller anfører Robert Lewandowski med fra start, så havde han ikke held med at score. Han blev skiftet ud i slutningen af anden halvleg. Og da det hele lignede et nederlag for polakkerne udlignede de hvid-røde til 2 – 2. Og trods fem minutters tillægsside var det også stillingen da slutfløjtet lød i Poznan.