UEFA: Polen bliver klar til fodbold EM 2012

Trods_vinterkulden_fortsætter_bygerreit_af_stadion_i_warszawa

Trods kulden fortsætter stadionbyggeriet op til EM 2012 i fodbold. I Warszawa gør man klar til at løfte den store tagkonstruktion på plads. Foto: stadionnarodowy.org.pl.

LÆS  Sverige vinder spændende kamp - Polen er ude af EM

WARSZAWA: Alle parter ser positivt på Polens fremskridt i forberedelserne til EM i fodbold i 2012, der sammen med Ukraine er vært for mesterskaberne.

LÆS  Legia Warszawa er Polens bedste fodboldhold

De fire polske fodboldstadions, hvor EM kampene i 2012 skal spilles, bliver færdige i sommeren 2011.

Det fastslog Polens minister for sport og turisme, Adam Giersz, på et møde, hvor det europæiske fodboldforbund, UEFA, blever orienteret om de polske forberedelser.

Betydning for fremtiden

– Der er ingen risiko for forsinkelse af nogen af de vigtige investeringer i forbindedelse med Europamesterskaberne. Alt går fint, inklusive stadionbyggeriet. Jeg ser ingen risiko for EM arragementet i Polen, sagde han og tilføjede:

– Vi er helt opmærksomme på, at denne begivenhed vil få stor indflydelse på Polens fremtid.

Polen gør store fremskridt

UEFA var repræsenteret af Andreas Schär. Han er chef for den afdeling i organisationen, som har kontakt til medlemslandens regeringer og offentlige administration.

Også han slog de positive toner an.

– 500 dage før turneringen ser vi store fremskridt i Polens forberedelser af infrastrukturen. Jeg har en stærk tro på at alt vil gå som det skal, og at vi vil få en fantastisk fodbold fiesta i Polen, sagde han.

Det store løft

På det nye nationale stadion i Warszawa nærmer man sig “det store løft”, hvor anlæggets enorme tagkonstruktion skal på plads.

Du kan følge arbejdet på nettet

LÆS  Legia Warszawa er Polens bedste fodboldhold

LÆS  Polsk sejr over Albanien i VM-kvalifikationen