Vigtig fodboldkamp for Danmark i aften op til EM 2012

Danske_fodboldfans_til_Norge_EM_2012

Danske fodboldfans er i Oslo for at følge den vigtige kamp mellem Danmark og Norge. Arkivfoto.

LÆS  Lewandowski kan få årsløn på 35 millioner euro

OSLO: Det danske fodboldlandshold skal vinde aftenens kamp mod Norge, for at holde liv i drømmen om at komme til EM slutrunden i Polen og Ukraine i 2012.

LÆS  Lewandowski kan få årsløn på 35 millioner euro

I aften spiller Danmark EM-kvalifikationskamp mod Norge i Oslo. Kampen er vigtigt, fordi Danmark har brug for point, for at sikre sig adgang til EM i Polen og Ukraine næste sommer.

Tredje plads

Det danske landshold ligger på tredjepladsen i gruppen med 6 point, efter Norge med 9 point og Portugal med 7 point. Portugal har spillet en kamp mere end Danmark og Norge. Cypern og Island ligger på de sidste pladser.

Selv om den danske landstræner Morten Olsen aldrig plejer at røbe startopstillingen til en kamp dagen før, så er det sket før aftenens kamp mod Norge i Oslo. Fodboldeksperter mener, at den nye taktik er et røgslør, så opstillingen ændres lige op til kampen.

Danmarks hold i Oslo

Morten Olsens opstilling til lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Norge ser således ud: Thomas Sørensen – Lars Jacobsen, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Daniel Agger, Michael Silberbauer – Christian Poulsen, Christian Eriksen, William Kvist – Dennis Rommedahl, Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli.

Morten Olsen tager forbehold for angriberen Nicklas Bendtner, der er skadet under træningen til kampen i Norge.

– Først i morgen ved vi 100 procent, om Bendtner kan spille, sagde den danske landstræner i går.

Polen er som værtsnation sikret deltagelse ved EM fodbold 2012.

LÆS  Sidste chance: Polen skal vinde over Spanien

LÆS  Lewandowski kan få årsløn på 35 millioner euro