VM-fodbold: Lewandowski og Messi i samme gruppe

Lewandowski
Robert Lewandowski og Leo Messi skal stå over for hinanden i de indledende kampe ved fodbold VM 2022. Det var et af resultaterne af fredagens lodtrækninger forud for VM. Foto: PZPN.

QATAR: Polens landshold er kommet i en meget svær gruppe til VM-fodbold, hvor både Lewandowski og Messi er med.

LÆS  UEFA: Danske fodboldfans kan blive udelukket i Polen

Lodtrækningen forud for VM 2022 fodbold i Qatar blev gennemført fredag. Og det blev en at de skrappe grupper, hvor Robert Lewandowski og Leo Messis hold mødes i de indledende runder.

Polen er kommet i gruppe C med Argentina, Mexico og Saudi Arabien. I mexicanske medier omtales gruppen som dødsgruppen. I Argentina har man også stor respekt for den polske anfører, og frygter kampen mod Polen.

Lewandowski vil have revanche

– Bayern-angriberen (Robert Lewandowski) kommer til VM turneringen på toppen af hans karriere. I Qatar vil han have revanche for mesterskabet i Rusland, hvor han ikke scorede, skriver argentinske “La Nacion”.

Mexicanske medier frygter også Polen, fordi polakkerne har mange stærke spillere – og ikke blot Robert Lewandowski.

– Polakker vil have VM-slutrunde som i 1970’erne og 1980’erne – de vil tilbage til verdenseliten. Nu bliver de vores modstander, og nok den sværeste modstander fra det tredje lag i lodtrækningen, skriver argentinske La Nacion.

Medier: Skandale at Lewandowski ikke vandt

LINK: Mere om VM 2022

LÆS  Rakow Czestochowa spillede uafgjort i København

LÆS  Polen skal med til VM slutrunden i fodbold i Qatar