vandkamp_i_polen

Mens spillerne ventede i omklædningsrummet, var der vandkamp mellem tilskuere og kontrollører på banen. Foto: screendump polsk tv

LÆS  Anna og Robert Lewandowski donerer en million euro

WARSZAWA: Kvalifikationskampen til VM i fodbold mellem Polen og England blev aflyst efter kraftig regn over den polske hovedstad.

LÆS  Sidste chance: Polen skal vinde over Spanien

Polens hovedstad Warszawa blev onsdag ramt af et voldsomt regnvejr, der betød, at VM kvalifikationskampen mellem Polen og England blev aflyst. Matchen bliver i stedet gennemført onsdag.

Dommer aflyste

Små og store vandpytter på banen gjorde det umuligt at spille fodbold på Det Nationale Stadion i Warszawa, vurderede kampens italienske dommer Gianluca Rocci.

Tag ikke taget i brug

Det nye stadion blev bygger til europamesterskaberne i fodbold, EURO 2010, og det er forsynet med et tag, som kan overdække banen, for eksempel for at beskytte den mod regn.

Det stod tirsdag uklart, hvorfor taget ikke blev taget i brug.

Publikum ventede i regnen

Ifølge polske medier måtte tilskuerne vente i over en time i den silende regn, inden beslutningen om at aflyse endelig blev truffet.

Den våde ventetid førte til stor utilfrdeshed blandt tilskuerne, der sang smædesaange mod det polske fodboldforbund, PZPN.

Kampen bliver i stedet spillet i dag onsdag klokken 17.

Brasilien vandt i Wroclaw

En fodboldlandskamp blev dog spillet i Polen i går. Klokken 14 mødte Brasilien og Japan hinanden i en venskabskamp i Wroclaw.

Brasilianerne vandt opgøret 4-0.

LÆS  Fodbold-landshold klar til Italien efter storsejr

LÆS  VM-fodbold: Lewandowski ikke med mod England