Wisla Krakow er færdig i Champions League

Wisla_Krakow_færdig_i_Champions_League

Stor skuffelse blandt spillerne fra Wisla Krakow, som var få minutter far at gå videre i Champions League. Foto: Wisla Krakow.

NICOSIA: Det cypriotiske hold Apoel vandt 3-1 over Wisla Krakow, som dermed ikke kommer i Champions League gruppespillet.

Det polske mesterhold i fodbold, Wisla Krakow, var få minutter fra at sikre sig en plads i gruppespillet i årets udgave af Champions League.

I kampen på Cypern mod Apoel Nicosia var stillingen 2-1 i det 87. minut.

Wisla vandt i Krakow

Det resultat ville have betydet, at Wisla gik videre.

I sidste uge vandt holdet hjemme i Krakow med 1-0.

Desværre for polakkerne scorede hjemmeholdets Ailton til stillingen 3-1, som holdt kampen ud.

Apoel foran 2-0

Dermed er det Apoel, der går videre til gruppespillet med hvad der af følger af penge og kampe mod nogle af de virkeligt store hold i Europa.

Cyprioterne kom foran i kampens 29. minut ved Manduca, og ti minutter efter pausen satte Ailton sit første mål ind.

Wisla i Europa League

Cezary Wilk reducerede for Wisla i det 71. minut, men tre minutter før udløbet af den ordinære spilletid sluttede Champions League eventyret for polakkerne med Ailtons anden scoring.

Wisla Krakow skal nu spille i den langt mindre prestigefyldte turnering Europa League.