Wisla Plock er polske mestre i håndbold

Wisla_Plock_bliver_polske_meste_i_håndbold

Flere hundrede fans hyldede Wisla Plock da mesterskabet var i hus. Foto: Wisla Plock

PLOCK: Den danske træner Lars Walther og hans hold vinder håndboldmesterskabet i Polen.

Med en sejr på 26-23 over Vive Targi Kielce sikrede Wisla Plock sig i weekenden det polske mesterskab i håndbold for mænd.

I spidsen for mesterholdet står den danske træner Lars Walther. Desuden er den ene af holdets målmænd, Morten Seier, dansker.

6000 tilskuere

Den polske turnering blev afgjort i en finalerunde, hvor tre sejre ville sikre mesterskabet.

Vive Targi Kilece vandt den første finalekamp, men med sejre i de tre næste var Wisla Plock polske mestre.

Den afgørende sejr kom i hus foran 6000 begejstrede tilskuere på hjemmebane i Plock.

Dansk målmand forlænger med Plock

En af mesterholdets bærende kræfter er nordmanden Vegard Samdahl, som tidligere spillede for Aarhus GF. Han vender nu hjem til Stavanger i Norge.

Den danske målmand Morten Seier har til gengæld forlænget sin kontrakt med det polske mesterhold.

Kvindernes mesterskab til Lubin

Det polske mesterskab i kvindehåndbold blev også afgjort i forrige weekend.

To hold fra Lubin måtte ud i fem finalekampe, inden Zaglebie Lubin hev mesterskab i hus med en sejr på 31-30 over SPR Lublin.