Afsked med polsk landsholds spiller før håndbold EM

  Artur_Siodmiak_takker_af_på_på_Polens_herre_landshold_i_håndbold

  Artur Siodmiak har været med til at vinde sølv ved håndbold VM i 2007 og bronze ved VM i 2009. Søndag blev han hyldet i Gdansk. Foto: Jakub Wozniak. gdansknu.dk.


  GDANSK: Polens håndbold landshold tog søndag afsked med Artur Siodmiak ved et håndbold arrangement i Gdansk. Til januar flytter det polske landshold til Aarhus for at deltage i EM.


  Når det polske herre håndbold-landshold næste måned skal deltage i håndbold EM (EURO 2014) i Danmark bliver det uden et af holdets hidtil store profiler Artur Siodmiak. Han har netop takket af på det polske landshold med en velgørenhedskamp i Gdansk, skriver gdansknu.dk.

  Har vundet sølv og bronze

  Artur Siodmiak har sammen med det polske håndbold landshold været med til at vinde sølvmedalje ved håndbold VM i 2007 og bronzemedalje ved VM i 2009. Han har gennem sin karriere spillet for store klubhold i Schweiz, Frankrig og Tyskland.

  Stort afskedsarrangement

  Artur Siodmiaks sidste kamp med det polske håndbold landshold blev spillet søndag under et stort afskedsarrangement i Ergo Arena i Gdansk. Her spillede det polske landshold mod håndbold spillere fra hele Europa.

  Håndbold EU i Danmark i januar

  Det polske håndbold landshold deltager næste måned i håndbold EM i Danmark. Det polske hold skal spille gruppespil mod Rusland, Serbien og Frankrig i Aarhus, mens finalerne spilles i Herning.

  LÆS MERE
  gdansknu.dk: Landsholds spiller takkede af i Ergo Arena


  SE BILLEDER
  gdansknu.dk: Afskeds kamp med polsk håndbold spiller