Kontakt

Kontakt polennu.dk Maja_Giannoccaro_polennu

Kontakt polennu.dk

Kontakt: Du er altid velkommen til at skrive til polennu.dk. Det kan være bemærkninger til vores indhold, eller historier som du mener vi har overset. Du kan også indsende debatindlæg eller andet via formularen herunder.
Er du på jagt efter et rejsebureau, en erhvervskontakt eller andet i eller om Polen, er du også velkommen til at skrive til polennu.dk. Det er ikke sikkert vi kan hjælpe dig, men det kan ikke udelukkes på forhånd.
Vil du gerne købe en banner eller har en invitation til samarbejde eller andet, så brug gerne kontakt formularen her under. Læs evt. om markedsføring med polennu.dk her.
Kontakt os, hvis du skal lave en grupperejse eller et særligt event i Polen med din virksomhed, organisation, uddannelsessted, forening, sportsklub eller andet netværk. Vi kan vise dig vej. Skriv til os på kontaktformularen nedenfor, og vi svarer dig hurtigt.
Tak for din opmærksomhed.

Læs mere om polennu.dk her

Læs mere om markedsføring med polennu.dk her.

Læs mere om støtte til polennu.dk

Kontakt til polennu.dk

Kære læser – tak for din interesse!

Vi har store planer om at udvide og styrke indholdet på polennu.dk, og vi foretrækker at gøre det uden en betalingsmur. Men penge skal vi jo bruge, så det vil være en meget stor hjælp i vort arbejde, at modtage bidrag fra dig og andre af vores læsere.
Hos polennu.dk synes vi nemlig, at danskerne fortjener langt flere uafhængige og troværdige nyheder og informationer om Polen og polakkerne på dansk. Men det kræver en indsats, også økonomisk, at være et frit medie. Du kan støtte os i det arbejde, hvis du kan og vil? Det vil være en stor hjælp.
Du kan give et engangsbeløb på disse beløb, ved at trykke på beløbet.
DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
 
DKK 5.000,00

Fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.
DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned
Ethvert bidrag vil være en stor hjælp for at sikre en god dansk dækning af hvad der sker i Polen – og der sker en del for tiden.

Bankoverførsel

Du/I kan også overføre direkte til vores bankkonto:
Danske Bank: 4315 – Konto: 0012245351
Ved overførsler fra banker udenfor Danmark:
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK8730000012245351
Tak for din opmærksomhed og dit eventuelle bidrag.
Venlig hilsen
polennu.dk
Støt polennu.dk
Støt polennu.dk. Tryk på banner.

Kontakt polennu.dk