Støt polennu.dk

1_lewandowski_vm_polen_fodbold_2017
Vi har store planer om at udvide og styrke indholdet på polennu.dk, og vi foretrækker at gøre det uden en betalingsmur. Men penge skal vi job bruge, og det vil være en stor hjælp i vort arbejde, at modtage bidrag fra dig og andre af vores læsere.
Hos polennu.dk synes vi, at danskerne fortjener langt flere uafhængige og troværdige nyheder og informationer om Polen og polakkerne på dansk. Men det kræver en indsats, også økonomisk, at være et frit medie. Du kan støtte os i det arbejde, hvis du kan og vil? Du kan give os et engangstilskud eller du kan støtte os fast med 50, 100 eller 200 kroner om måneden.
Du kan også støtte os med et engangsbeløb ved at overføre penge til vores konto: 
Danske Bank nummer: 4315 – Konto: 0012245351
polennu.dk har siden 2008 leveret daglige nyheder og informationer om Polen og polakker på dansk. Vi er et frit og uafhængigt medie som ikke modtager tilskud fra myndigheder eller organisationer.
Vi håber du vil støtte os, og siger under alle omstændigheder tak for opmærksomheden. Du kan til enhver tid stoppe dine betalinger igen.
DKK 50,00 pr. måned
Klik her
DKK 100,00 pr. måned
Klik her
DKK 200,00 pr. måned
Klik her
Betalingen kan gennemføres med VISA, Mastercard og andre anerkendte betalingsformer. På forhånd tak.
polennu.dk er frivilligt underlagt den danske Medieansvarslov, og vores indhold og artikler kan indbringes for Dansk Pressenævn.