35 grader i weekenden – kraftigt vejrskifte på vej

Det bliver op til 35 grader i weekenden, og den varmeste dag nogensinde i Polen ventes at blive på søndag. Herefter skifter vejret igen over Polen. Foto: Poland Travel (PTO).

WARSZAWA: Weekenden bliver historisk varm i Polen med op til 35 graders varme, men et kraftigt vejrskifte er på vej.


Weekenden bliver historisk varm i Polen, siger metrologerne samstemmende. Der ventes temperaturer flere steder på op mod 35 grader – varmest søndag – og ved kysterne lidt køligere. Weekenden vil samtidig byde på kraftige storme, og ukendte vejr fænomener. Den varmeste dag nogensinde i Polen ventes at blive på søndag.

(Fortsættes under)

Hedebølge på vej med op til 35 graders varme

I flere dage har der ellers været varmt nok i Polen. Varmerekorden torsdag var i Szczecin, hvor temperaturen nåede op på 33 grader. Lørdag falder temperaturen lidt, men søndag bliver meget varm.

Stort vejrskifte på vej

I første halvdel af den kommende uge, vil der være et stort skift i vejret. Temperaturen vil dale til 20 grader om dagen, og til omkring 10 grader om natten. Vejrskiftet vil også betyde kraftig torden, hagl og storme.

I anden halvdel af den kommende uge, vil vejret igen stabilisere sig og der ventes rolige vinde, solskin og gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader.

Gdynia er til både de mindste og største søfolk

I weekenden eller senere

Vi har fravalgt en betalingsmur til vores indehold, for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde med et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905 eller direkte til vores bank: Danske Bank: 4315 – Konto: 0012245351. Det vil være en stor hjælp! På forhånd, tak!

Det er nemt at være barn og turist i Gdansk