Annoncørbetalt indhold i Danmarks førende medie om Polen

polennu.dk er meget mere end daglige troværdige nyheder om Polen – det er også dansk-polsk samarbejde på en lang række områder. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

KØBENHAVN: Danmarks førende medie om Polen og polakkerne, tilbyder nu samarbejdspartnere plads i vores digitale univers gennem annoncørbetalt indhold.


Hver dag siden 17. oktober 2008, har polennu.dk leveret daglige nyheder og informationer om Polen, polakkerne og polske forhold. Det har givet mediet en særlig status hos Google og andre søgemaskiner og i danskernes bevidsthed. polennu.dk bruges da også flittigt af danske medier, organisationer, myndigheder og andre med stor interesse for vores store naboland Polen.

Annoncørbetalt indhold

Fra 2024 tilbyde polennu.dk annoncørbetalt indhold. Det kan være en artikel der er udarbejdet og redigeret journalistisk, og som optræder sammen med vores øvrige nyheder. Artiklen forsynes dog med information om, at det er tale om annoncørbetalt indhold.

En annoncørbetalt artikel vil være på forsiden af polennu.dk i lighed med nyheds-flowet for vores øvrige artikler. Annoncørbetalt indhold vil være på forsiden i flere uger, alt afhængig af antallet af andre nyheder i kategorien. Til gengæld vil en annoncørbetalt artikel få kronisk ophold hos Google og mange andre steder i cyberspace, og vil derfor være optimalt tilgængelig lige så længe at polennu.dk er det.

Annoncørbetalt indhold tilbydes indenfor følgende hovedkategorier:

  • Ferier og rejser

  • Erhverv og økonomi

  • Sport

  • Kultur

Grundprisen for annoncørbetalt indhold er DKK 25.000 – og der tilbydes flere forskellige udvidelsesmuligheder. Prisen er inklusiv en normalt deling på vores sociale medier; bl.a. Facebook, LinkedIn, X-twitter og Instagram.

Interesseret? – ring +45 81 44 84 74 – eller send en mail til banner@polennu.dk.

Frit og uafhængigt medie

polennu.dk er et 100 procent dansk ejet medie, der ikke er underlagt politiske, statslige, erhvervsmæssige eller andre særinteresser. Vi er uafhængige med en passion for alt hvad der er polsk, men det gør os ikke uvildige. Vi gør os umage for at være et objektivt og troværdigt medie, og vi arbejder under den danske Medieansvarslov, hvilket blandt andet betyder at vi er tilmeldt Pressenævnet i Danmark, så der kan klages over vores indhold.

Ti år med daglige nyheder fra Polen på dansk

LÆS OGSÅ: Ti år med daglige nyheder fra Polen på dansk

AI om polennu.dk

 

polennu.dk aps – Slagelsegade 14 K – DK-2100 København Ø. CVR 32 78 89 04

Alternativ til annoncørbetalt indhold

polennu.dk er verdens førende medie, når det gælder nyheder på dansk om Polen. Men vi har fravalgt at have en betalingsmur – for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.

Du kan også gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.

 

 

 

 

 

 

polennu.dk er meget mere end daglige troværdige nyheder om Polen – det er også dansk-polsk samarbejde på en lang række områder. Foto: Martin Bager, polennu.dk.