Besøg Polen i Aarhus under EM i håndbold

  polsk-butik-aarhus

  Polen er til stede i Aarhus under EM i herrehåndbold. Det polske landshold spiller sine kampe i NRGi Arena og i Frederiksgade stiller landets turistorganisation – PTO og Gdansk Turistorganisation (PROT) op med informationer om Polen og unge polakker fra Dansk-polsk Ungdom maler ansigtsmaling i de rød-hvide farver. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  AARHUS: Under EM i håndbold kan man besøge Polen i Aarhus, hvor det polske hold spiller alle sine kampe i den indledende gruppe og i en eventuel mellemrunde.


  Under europamesterskaberne i håndbold rykker et lille stykke af Polen ind i Frederiksgade og Ridehuset i Aarhus.

  En udstilling fra Polen og Gdansk åbner tirsdag i Frederiksgade 76 A (FO Butikken). Her kan man få mere at vide om polske turistmål og særligt Gdansk-området. Man kan også deltage i en konkurrence, hvor man kan vinde et luksusophold for to personer i Gdansk.

  Få flag på kinderne

  De dage, hvor Polen spiller, kan man få malet polske og danske flag på kinderne og blive udstyret med polske fanhatte og halstørklæder.

  Når Den store Håndboldfest begynder i Ridehuset fredag 17. januar, vil Polen også være til stede med udstillinger og konkurrencer.

  Lidt længere nede ad Frederiksgade i nummer 50 er der indrettet en lille biograf, hvor der dagligt bliver vist nyere, polske film med engelske undertekster. Det er gratis at se filmene.

  Polen spiller i Aarhus

  Polen spiller de tre kampe i den indledende gruppe i Aarhus, og går holdet videre til mellemrunden vil kampene også blive spillet i NRGi Arena.

  Butikken i Frederiksgade åbner tirsdag 14. januar kl. 12.00 til 18.00. De øvrige dage vil den også være åben 12.00 til 18.00, undtagen søndag, hvor den holder lukket.