Billetsalget til EM håndbold i Polen begynder i dag

  guld_medalje_håndbold_euro_2016

  Medaljen til vinderen af håndboldmesterskaberne EURO 2016 for herre i Polen fra den 15. – 31. januar er klar. Mandag meldte det polske håndboldforbund også klar med billetsalget. Foto: ZPRP.


  WARSZAWA: Billetsalget til Polens kampe under EURO 2016 (EM håndbold, herre) åbner mandag. Polen får base i Krakow, Danmark spiller de tre første kampe i Gdansk.


  Det polske håndboldforbund (ZPRP) åbner mandag billetsalget til Polens kampe i Krakow under EURO 2016 (EM håndbold for herrer). Polen er vært for mesterskaberne, og der spilles kampe i Gdansk, Katowice, Krakow og Wroclaw. Danmark får base i Gdansk.

  Fra 99 zloty

  Hovedparten af de billetter der nu er udbudt til salg er dagsbilletter til Polens kampe i Tauron Arena i Krakow, hvor det polske hjemmehold får base. De billigste billetter koster 99 zloty.

  Julegaven

  – De seneste par uger har vi brugt en masse tid på at sikre vore fans den perfekte julegave til at lægge under juletræet, forhåbentlig i form af et par billetter til EURO 2016 håndbold, siger vicepræsidenten for det polske håndboldforbund Marcin Herra til polennu.dk.

  – Vi er glade for, at vi endelig kan sikre dagsbilletter til vore håndboldfans.

  Få fire betal for tre

  – Vi har også udarbejdet et særligt juletilbud til dem som ønsker at se kampene fra de mest eksklusive sæder. Hospitality Club (VIP-service, red.) giver tilskuerne mulighed for at se kampene med det perfekte udsyn. Billetpakkerne er en oplagt ide for virksomheder og organisationer, der vil give julegaver til deres kunder, siger EURO 2016 præsidenten.

  – Fra i dag og frem til og med fredag, får man fire VIP-billetter, hvis man bestiller og betaler for tre.

  Danske VIP-billetter

  Det polske håndboldforbund har også frigivet salget af VIP-billetter i Danmark, blandt andet til Danmarks kampe i Gdansk, den 16. – 18. og 20. januar – samt til mellemrunderne og finalerne i Wroclaw og Krakow.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Salg af VIP billetter (dansk)

  Stor efterspørgsel

  – Vi er klar over, hvor stor internessen er, da vi hver dag får flere hundrede forespørgsler fra hele Europa, siger vicepræsidenten fra det Polske Håndboldforbund, ZPRP, Marcin Herra.

  16 lande til EURO 2016

  EURO 2016 (EM i herrehåndbold) vil blive spillet fra den 15. -31. januar 2016 i Gdansk, Katowice, Krakow og Wroclaw. 16 hold – fordelt på fire grupper – deltager:

  Gruppe A (Krakow): Polen, Frankrig, Serbien og Makedonien.
  Gruppe B (Katowice): Kroatien, Island, Hviderusland og Norge.
  Gruppe C (Wroclaw): Tyskland, Spanien, Sverige og Slovenien.
  Gruppe D (Gdansk): Danmark, Ungarn, Rusland og Montenegro.

  KØB BILLET
  Eksternt link: ebilet.pl (polsk)

  KØB BILLET
  Eksternt link: ZPRP (polsk)

  Man kan maksimalt købe seks billetter, og salget skydes i gang klokken 11.